„Клепалото бие – Антология на българската Християнска поезия“ Том II

()

В подготовка за печат е вторият том на познатата вече Антология на българската Християнска поезия – Клепалото бие. Отново над сто и двадесет имена – известни, по-малко известни, позабравени и въобще непознати, но задължително – с вдъхновено и изящно перо, безкомпромисна и чиста реч, пълна с вяра и мисъл за Бога, за Неговото творение и най-вече – за непреходния и вечно-жив нравствен закон.

Ако помогнем за издаването ѝ, със сигурност всички ще се насладим на най-доброто от Християнската поезията на: монахиня Валентина Друмева, Боян Ангелов, Владимир Левчев, Христо Фотев, Иконом Ванко Ванков, Ваня Душева, Георги Ангелов, Елка Няголова, Димитър Милов, Елена Костадинова, Иван Есенски, свещ. Петър Лазаров, Ивелина Цветкова, Мадлен Алгафари и много, много други. Творбите са събрани най-вече от хартиени издания с малки тиражи или са предоставяни от авторите.

По-голямата част от първия том е подарена на читалища, библиотеки и автори, на дарители, а продажбите са на себестойност – без никаква печалба за издателя, съставителя и екипа. Всички приходи ще се използват за издаването на втория том, но след повишаването цените на хартията то става неимоверно скъпо.

Ако някой има желание да подпомогне издаването на втория том може да го направи с паричен превод на посочената сметка.

Банка ДСК, Лъчезар Петков Лазаров, IBAN: BG37STSA93000019313773

Картината е на Велислава Иванова

Харесва ли ви публикацията?

Изберете брой звезди за ваша оценка!

Средна оценка / 5. Брой оценки:

Все още няма оценки